Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.

Poduzeće je specijalizirano za suvremena, sigurna, i trajna rješenja u segmentu krovnih pokrova, izolacija, krovnih prozora I krovnih folija.

Naš odabir svjetskih renomiranih proizvođača je rezultat našeg višegodišnjeg iskustva u radu s / na krovovima. Prilikom odabira proizvoda s kojima želimo raditi, na prvom mjestu nam je bila sigurnost naših kupaca po pitanju jamstava na proizvode. Odabrali smo raditi samo s proizvođačima koji daju višegodišnja (minimum 15 godina) jamstva na svoje proizvode.

Naš tim već skoro 20 godina radi s krovnim pokrovom GERARD, proizvodom koji je svoj put u osvajanja svjetskih tržišta krenuo s Novog Zelanda davne 1957. godine a od 2020. godine dolazi iz najsuvremenije tvornice u Belgiji.

Slijedeći istu filozofiju rješavanje problematike krova i primjene krovnih pokrova, od 2019. poduzeće Millenium Metal je generalni zastupnik za NOVATIK, rumunjskog proizvođača metalnih krovnih ploča SC NOVATIK. Uvođenjem pokrova NOVATIK želimo našim kupcima ponuditi mogućnost izbora prema njihovim vlastitim preferencijama i mogućnostima između 2 vrhunska rješenja.

U segmentu krovnih izolacija, leader smo u prodaji sustava toplinskih izolacija kosih krovova TERMOTOP, proizvođača KNAUF INSULATION.

Izborom krovnih prozora Velux u naš prodajni segment željeli smo kupcima ponuditi vrhunski krovni prozor za njihov vrhunski krov.

I na kraju, krovne folije njemačkog proizvođača Riwega zadovoljavaju visoke standarde koje smo postavili za krovne pokrove GERARD I NOVATIK.

NAŠA VIZIJA

Millenium Metal d.o.o. ima viziju i želju ponuditi visoku profesionalnost, stručnost, vrhunsku i brzu uslugu te spremnost na svaki oblik suradnje.
Zadali smo si visoke kriterije jer smatramo da se samo iznimno profesionalnim odnosom mogu postići vrhunski rezultati.

Posebno naglašavamo naš individualan pristup svakom kupcu. Spremni smo u svakom trenutku posjetiti kupca, obići i pregledati njegov objekt, predložiti kvalitetno rješenje, izraditi troškovnik i pomoći oko njegove realizacije.

Jedna od naših prednosti je velika količina robe koju svakodnevno imamo spremnu za isporuku. Na taj način smo u mogućnosti ispuniti svaki zahtjev koji se pred nas postavlja. Ukoliko se radi o specifičnoj vrsti robe ili velikim količinama u mogućnosti smo isporučiti robu koju nemamo na našem skladištu u iznimno kratkom roku.

Uslugu: „KLJUČ U RUKE“.

To znači da možete s nama ugovoriti i izvođenje krovopokrivačkih i limarskih radova. U tom slučaju mi preuzimamo kompletnu brigu o cjelokupnom poslu što znači sljedeće:

ne trebate brinuti jeste li kupili previše ili premalo materijala
odabir krovopkrivača i nadzor radova je naša briga
transport materijala
u ovom slučaju isporučujemo i rješavamo odvodni sistem (žlijebovi)
mogući su zahvati i na konstrukciji
isporuka i ugradnja gromobrana

KVALITETNA SURADNJA S PARTNERIMA

Da bi ostvarili svoje ciljeve od prvog dana smo ostvarili iznimno kvalitetnu suradnju s našim partnerima krovopokrivačima. Tom segmentu pridajemo jako veliku pažnju kroz seminare, informiranje, obrazovanje, suradnju na terenu i na kraju (što je ključno za svakog kupca koji uz vrhunski proizvod želi i jednakovrijednu uslugukontrolu kvalitete same ugradnje.

Millenium Metal d.o.o. je spremna i otvorena za suradnju sa svim zainteresiranim izvođačima radova krovopokrivačke firme i obrti, građevinske firme i obrti i slično). Ništa manje važna nije suradnja s trgovačkim kućama te projektantima