VELUX krovni balkon Cabrio

CABRIO® krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu. S vanjske strane CABRIO® izgleda kao i svaki drugi VELUX krovni prozor – savršeno se uklapa u konstrukciju krova kada je zatvoren.
Uživajte u prednostima balkona u svakom trenutku – VELUX CABRIO® se transformira iz krovnog prozora u balkon u nekoliko sekundi. Dovedite još više dnevne svjetlosti i svježeg zraka. Krovni prozor ili balkon – vaš izbor – gornji dio se otvara kao klasičan krovni prozor, ako otvorite i donji dobijete krovni balkon

Krovna terasa

Imate vanjski prostor na koji ne možete pristupiti zbog kosog krova? VELUX krovna terasa se može koristiti kao klasični krovni prozor za dovod dnevne svjetlosti i svježeg zraka, no njenim potpunim otvaranjem dobivate izlaz na vanjsku terasu.

Vaša vrata prema vanjskom svijetu, puno dnevne svjetlosti i prekrasan pogled od poda do stropa, krovni prozor ili izlaz na krovnu terasu – vaš izbor.

VELUX krovna kućica

Električno i solarno pokretani krovni prozori

VELUX krovna kućica na inovativan način kombinira prednosti krovne kućice i krovnih prozora. Budući da se krovni prozori postavljaju u gornjem dijelu, gdje je kod klasične krovne kućice inače krov, ulaz dnevne svjetlosti u prostor je puno veći. Nastaje prekrasan pogled prema van i prema nebu, te dojam otvorenog prostora.

VELUX mini krovna kućica

Ako želite povećati volumen prostora ispod vašeg kosog krova, VELUX mini krovna kućica je rješenje. Dodatna prednost u odnosu na klasične krovne kućice je obilje dnevne svjetlosti jer VELUX mini krovna kućica u odnosu na tradicionalna rješenja dvostruko bolje osvjetljava prostor.

VELUX zaštita od sunca se jednostavno ugrađuje na tvornički pripremljene nosače. Možete ugraditi 1, 2 ili 3 krovnih prozora u nizu sa središnjim ili dvostrukim ovjesom, završne obrade bezbojnim ili bijelim lakom, te poliuretanskim završnim slojem