Tradicionalno i po kvaliteti ponude Millenium Metal d.o.o. ima bogato iskustvo koje se temelji na tradiciji Gerard krovišta i profesionalnu uslugu prodaja krovne ploče Gerard i termotop izolacije, niske cijena nabave koju krovopokrivači Hrvatska prilično cijene. Šestomjesečne akcije te ponuda uz popust mnogi krovopokrivači nemaju dvojbe oko velikog izbora krovnih ploča za pokrivanje krova a naročito kanadska šindra, biber i drugo. Niža cijena Gerard krovovi Hrvatska i termotop izolacija te krovne ploče moguća je na otplatu putem kreditne banke Zagreb ZABA na rok otplate od 36 mjeseci. Krovovi Gerard više ne moraju izgledati dotrajalo jer krovopokrivači profesionalci iz svojeg bogatog iskustva imaju pozitivno mišljenje kada je u pitanje kanadska šindra i termotop izolacija koja je najčešće trajno rješenje krovne toplinske izolacije u kombinaciji vrhunske krovne ploče Gerard po zaista povoljnoj cijeni. Tromjesečne akcije su najpovoljnije kod nabavke termotop izolacije pa se prihvatljiva cijena kanadska šindre jednostavno isplati za veliki popust za gerard krovni pokrov cijena ili neko drugo sniženje akcijskih cijena za krovne ploče Gerard Hrvatska i termotop izolacija potkrovlja stojimo vam na raspolaganju. Na našim internetskim stranicama krovopokrivači i krovne ploče, saznat ćete sve novosti vezane uz krovne ploče, termotop toplinsku izolaciju, zatim ćete dobiti pregled krovopokrivača prema izvođenju radova, adrese i brojeve telefona, web stranice i email adrese. Krovopokrivači Hrvatska mogu vam se obratiti s punim povjerenjem kako bi im omogućili dodatni akcijski popust uz niže cijene za krovne ploče i Gerard Gerard Zagreb Hrvatska. Zašto lutati i tražiti krovopokrivača u svojoj regiji, kada se krovopokrivači nalaze na popisu na našoj stranici izvođači radova i to možete saznati adresu svakog licenciranog krovopokrivača za Gerard krovove u Hrvatskoj.

Termotop

TERMOTOP je toplinska izolacija za potkrovlja koja omogućava optimalnu izvedbu kosog krova iznad prostora za stanovanje (mansarde) kod novogradnji i sanacija. Osnovni elementi sistema su TERMOTOP ploče s visokom gustoćom kamene vune (cca 150 kg/m3) i one su uvijek ugrađene iznad rogova. Izvedba krova prema sistemu TERMOTOP je jednostavna, ekonomična i osigurava odlične uvjete za boravak.

TERMOTOP SE PRIMJENJUJE UZ SVE VRSTE KROVNIH POKROVA (opekarski i betonski crijep, limeni pokrovi, bitumenski pokrovi…)

TERMOTOP je također namijenjena za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju i zaštitu krovne kosine. Ugrađuje se u punoj površini s vanjske strane iznad rogova kao dodatna izolacija u slučaju kada nije moguće dodatno toplinski izolirati unutar krovne konstrukcije. Potrebno je obratiti pažnju na dopušteno opterećenje primarnog pokrova, nagib krovne konstrukcije te spojne elemente.

TERMOTOP KATALOG
Jezik: Hrvatski / Veličina: 4MB

Download - preuzmite katalog

Krov TERMOTOP se u praksi zove: krov – strop. Kako je konstrukcija lagana, mora prema zahtjevima važeće zakonske regulative, imati toplinsku provodljivost s vrijednošću najviše k = 0,35 W/m2K, a da pri tom mora također zadovoljavati toplinsku stabilnost s koeficijentom prigušenja oscilacija temperature u vrijednosti (vmm = 25).

Termotop

TIPTERMOTOP
Sastavkamena vuna
Debljina (mm)60, 80, 100, 120
Dimenzija (mm)2000 x 1000
Toplinska provodljivost λ W/mK0.04
Specifična toplina Cp (J/kgK)1,030
Težina/m³170
Montažapolaganje
MILENIUM METAL d.o.o. Zagreb, Hrvatska - zastupstvo i distribucija GERARD i TERMOTOP © Copyright 2016. IT inStranica